Facebook

Beoordelingen van Sushi Me Apeldoorn

Recente recensies van Sushi Me Apeldoorn

4 sterren na 89 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor mij de beste van Apeldoorn. Snel, goed, betrouwbaar en betaalbaar!

, 07-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi. Netjes op tijd bezorgd. Echt een asnrader.

, 06-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed!

, 29-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was prima maar de bestelling zou om 18.00 komen maar kwam om 19.30. Erg lang moeten wachten maar de bezorger was vriendelijk. Alsnog jammer dat het deze keer zo ging.

, 29-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, op afgesproken tijd klaar, lekker en fris/vers Gewoon erg goed

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

goed en vers jammer dat je transactiekosten moet betalen! Ook is mij niet gevraagd of ik een tasje wil hebben

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De rijst en het blad was een klein beetje aan de droge kant ma verder erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi en keurig optijd! Aanrader!

, 10-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste van Apeldoorn heerlijk vers

, 03-09-2017

Kwaliteit:

Rating

, 30-08-2017

Kwaliteit:

Rating

, 27-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben met z,n vijven heerlijk gegeten van de bestelde sushi, vooral de liempiaatjes vielen zeer in de smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een uur wachten vind ik best lang

, 20-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zal

, 13-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was prima en vriendelijk. De sushi is top. Helaas werd de beloofde gratis frisdrink niet aangetroffen.

, 10-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen gebruik gemaakt van de bezorging. Maar de sushi is heerlijk vers!

, 23-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en goed

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi,wij hadden de uramaki box. Ik heb ze afgehaald dus over bezorging kan ik niet oordelen. De bestelling stond keurig klaar.

, 29-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi / sashimi is hier erg lekker en voor een zeer goede prijs. Bezorging is (inmiddels 4x besteld) altijd stipt op tijd.

, 28-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slecht! Heel erg slecht! Nog nooit zo slecht gehad Alles gelijk weggegooid! Te warme sushi! Niet gekoeld! Vis was verkleurd! De sushi lag in een hoekje bij elkaar. Niet zoals het zou moeten! Los van het feit dat je meer dan uur moet wachten op je bestelling. 1 keer hier besteld om het te proberen, is ook gelijk de laatste keer.

, 25-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snel bezorgd

, 24-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel je sushi via de app voor een behoorlijk bedrag, meteen via iDeal betaald. Worden we gebeld, dat de bestelling niet geleverd kan worden... omdat de rijst op is! Nog nooit zoiets meegemaakt. Vervolgens een heel ongemakkelijk gesprek met iemand aan de telefoon die amper Nederlands kan. Echt heel jammer!

, 21-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een lieve dame kwam de sushi op tijd brengen. Helaas blijkt de Sushi sashimi box qua aantal minder te zijn geworden. De kwaliteit loopt ook achteruit. Ook vind ik €2 bezorgkosten erg veel op een bezorging van over de €30. Nu betaal je het "gratis" blikje eigenlijk zelf en krijgt de bezorger naar alle waarschijnlijkheid amper nog fooi (voorheen gaf ik standaard iets). De pizzakoerier komt wel zonder extra kosten, dus vraag me af wat het verschil is...

, 14-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en netjes op de tijd

, 29-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi in town! Vers bereid, erg goed van smaak, gewoon genieten! De sushi werd een kwartier later bezorgd dan bevestigd in de mail, en daar werd ik netjes over gebeld met excuses. Prettig. Enige verbeterpunt is dat er maar 3 paar stokjes bij zaten, terwijl we met z'n 6-en waren. Al met al een echte aanrader!

, 08-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was de eerste keer dat we een bestelling hebben gedaan. Allemaal waren we zeer tevreden. De bestelling werd op tijd bij ons bezorgd

, 30-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten erg snel bezorgd. Warme hap was lekker warm. Sushi en zalm waren van zeer goede kwaliteit. Voor leuk geld erg goed eten. Ik bestel hier zeker vaker.

, 19-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom top. Lekkere sushi voor een faire prijs.

, 20-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit en prima bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller dan gezegd en keurig in orde.

, 07-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten en super vriendelijk personeel. Zowel bij hun afhaal locatie als de bezorger. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere susi, makkelijk besteld, snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering op afgesproken tijd. Heerlijke sushi, voor een redelijke prijs.

, 15-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker! Herhaling vatbaar echt een aanrader en lekker smaakvol.

, 08-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was gewoon goed!

, 02-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel vaak wat bij jullie maar nu was het heel slecht. 18.00 zou het komen, gebeld dat het 18.30 werd ivm zieke bezorgers. Echter was het pas 20.00u toen de sushi kwam. En het was ook niet eens compleet!! Erg slecht en erg jammer. Ben beter gewend. Volgende keer graag aandacht hiervoor!!!

, 01-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling op oudejaarsdag gedaan voor de avond. Het eten werd 5 minuten later gebracht dan de afgesproken tijd. En daarvoor zelfs een telefoontje gehad dat het erg druk was. Prima service dus. Zelfs op dit soort drukke dagen.

, 25-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, maar het bakje lag scheef in de plastic tas waardoor de sushi tegen elkaar was gedrukt. Het mag wat mij zonder plastic tas worden aangeboden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Ik haal hier regelmatig sushi en het is echt elke keer weer heerlijk! Altijd vers en uitstekend verzorgd. Ook een goede en vriendelijke service, kortom echt een aanrader!

, 11-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk! Goede kwaliteit en het zag er weer mooi uit.

, 04-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging prima en eten lekker... goed geregeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van Apeldoorn

, 02-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en erg lekker! Ook prijs is redelijk !

, 25-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele aardige vriendelijk bezorger die keurig aan de deur komt (een wat oudere man)

, 09-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten en super personeel. Ze konden de besteld tijd niet redden en belde netjes een half uur van te voren dat de bestelling 5 minuutjes later zal komen. Wat een goede service

, 05-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker

, 05-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk verse sushi. en de warme hapjes zijn ook nog goed warm. bij bezorging was er iets vergeten en binnen het kwartier werd het nageleverd

, 30-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 17-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en prima kwaliteit

, 17-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via internet besteld om op te halen, het was klaar op de afgesproken tijd. Heerlijk gegeten! Het was weer top!

, 09-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!

, 08-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuke aanbieding en prima kwaliteit (zonder aanbieding aan de dure kant)

, 07-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We kregen keurig een telefoontje dat er pech was met de bezorgauto. Het eten kwam een kwartier later dan afgesproken, maar smaakte voortreffelijk! Dit doen we vaker!

, 31-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon de beste sushi van Apeldoorn. Top service en geweldige kwaliteit!

, 29-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. Strak op tijd, goeie sushi. Zoals altijd.

, 29-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede prijs/kwaliteit verhouding voor de sushi. Bezorging was mooi op tijd.

, 20-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was wat plakkerig en droog. Het werd half warm geleverd (waarschijnlijk op warm eten vervoerd). Niet echt lekker dus. Helaas nog een keer moeten bellen, omdat het blikje drinken er niet bij zat. Overigens werd dat wel snel nageleverd.

, 19-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede verse smakelijke sushi Netjes op tijd bezorgd

, 11-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige sushi en geweldige service! Ook helemaal super dat er een speciale app is! Top!

, 26-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was sneller dan aangekondigd!

, 19-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, alleen jammer dat we er geen eetstokjes bij kregen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde ruim 50 minuten

, 10-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd gebracht. Eten was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op tijd en netjes. Gefrituurde sushi als van ouds lekker. Andere sushi leek niet vers.

, 09-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging. Ze belde netjes om te vragen of het eerder bezorgd mocht worden dan via de site ingevuld kon worden. Heerlijke sushi! Ga er zeker vaker bestellen!

, 29-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima Sushi, binnen een uur bezorgt. Het leek alleen of de bezorger niet heel erg zin in de avond had...

, 27-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was om 19:19 geplaatst maar om 20:15 kregen we het pas bezorgd. Dit ben ik niet gewend van Sushi Me. De sushi met garnaal was koud terwijl die altijd warm is.

, 19-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een zeer goede kwaliteit voor een goede prijs. Online besteld en betaald en snel afgeleverd.

, 19-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere Sushi maar om daar nu 1 uur en 10 minuten op te moeten wachten ....

, 21-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van Apeldoorn. Gelukkig geen mayonaise in de sushi! altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker ook de krunsy was krokant.

, 13-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Op vrijdagavond binnen 3 kwartier bezorgd. De acties met boxen zijn echt top en je krijgt ook gewoon goed gevulde en grote stukken. Volgende keer zèker weer!

, 07-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi smaakte heerlijk, snelle levering! Bedankt voor het gratis drankje!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.